OCMN Netwerkconferentie

Kennismaking met Ferry van Lieshout – L² Maatvoering

Details Gepubliceerd: 10 september 2020 Laatst bijgewerkt: 10 september 2020

Midden in de coronacrisis kregen wij de aanvraag van Ferry van Lieshout binnen voor een privilegekaart. Hij is werkzaam als directeur grootaandeelhouder bij de firma L² Maatvoering. Graag had hij zich voorgesteld bij een OCMN Netwerkconferentie in real life. Zodra deze mogelijkheid er weer is, dan gaat dat zeker gebeuren. Wij heten hem van harte welkom bij OCMN. Graag stellen wij Ferry aan je voor!

Wie is Ferry en L² Maatvoering?

Ferry van Lieshout is een vriendelijke adviseur en manager.  In mei 2019 heeft hij, samen met zijn compagnon Michel Leeuwis, de firma L² Maatvoering opgestart. Beide heren zijn ambitieuze grootaandeelhouders die hun vakkennis als projectleider en adviseur in perfectie uitvoeren. Het team is klein, maar bestaat uit getalenteerde professionals met ervaring op het gebied van maatvoering in de bouwwereld.
Op dit gebied verzorgt het team de optimale dienstverlening in ondersteuning van de voorbereiding, uitvoering en de verwerking van alle voorkomende meet- en uitzetwerkzaamheden. Projectbegeleiding en planning, kortom de verbinding tussen de multidisciplinaire maatvoerkundige werkzaamheden.

Wat is maatvoering eigenlijk?

Maatvoering is het berekenen en bepalen van alle relevante maten voor het bouwproject. De medewerkers van L² Maatvoering vertellen de aannemer waar ze wel en/of niet kunnen bouwen en maken het mogelijk om de aannemers op de juiste locatie te kunnen laten bouwen. Tijdens de werkzaamheden maken ze gebruik van meetapparatuur, waarbij ze de beste positie kunnen bepalen waar bijv. dat ene paaltje in geslagen mag worden. Met deze apparatuur brengen ze de landmeters van de wereld in kaart. Ze werken voor grote ondernemingen, particulieren en overheden.

Tijdens het werk zet L² Maatvoering haar kennis en specialisten in voor het beste resultaat. Het bedrijf timmert hard aan de weg om te groeien. Zo werken ze veel samen met grote partijen als VolkerRail, Bam Infra, Strukton, Geomaat en Dura Vermeer. De firma heeft zich gevestigd in Nieuwegein. Bewust is ervoor gekozen om centraal in het land te zitten om zo dichtbij de opdrachtgevers te zijn.

Waarom juist L² Maatvoering?

Het team neemt taken serieus, houdt van aanpakken en gaat graag de uitdaging aan om de concurrenten een stapje voor zijn. Het team blijft vooruit denken door te zoeken naar innovatieve oplossingen voor unieke uitdagingen. Het voordeel is dat ze als bedrijf creatief, ruimdenkend zijn. Bovendien leveren ze graag meer dan wat er wordt verwacht om zakelijke en inhoudelijke sterke dienstverlening te creëren. Vandaar hun motto “Kwaliteit is de maat, service in het kwadraat”