Wij verbinden

jouw maatvoering vraagtuk met de specialist

bekijk projecten van L2 Maatvoering

Wij zijn L² Maatvoering

Maatvoering is heel veelzijdig. Wij komen dan ook op veel verschillende plekken. Bovendien zijn we ook nog eens heel trots op wat we doen. Lees daarom hier over onze projecten . Hint: de meest recente staan op de Nieuwspagina.

Onze projecten

Appartamenten-complex, Coltbaan en Fultonbaan

Van de grond tot het plafond! Bij dit project zijn we van begin (adviesgesprek) tot eind (oplevering) betrokken. Dat doen we het liefst, dan kunnen ons op alle vlakken van onze beste kant laten zien.

Opdrachtgever: VOF Noord

Realisatie: 2021 tot heden

Maatvoeren Windpark Maasvlakte 2

Bijzondere plekken en megaprojecten… ook daar kom je ons tegen. Maasvlakte 2, 22 windmolens met monopile-windfunderingen (40 meter hoog, 5 meter breed en wegen 300 ton).

Opdrachtgever: Ballast Nedam

Realisatie: 2022

"Stadsschouwburg was een heftig klusje, heel veel in een hele korte tijd. We hebben daar veel gehad aan jullie maatvoering. Je staat inmiddels in ons ‘telefoonboekje’."
Johan Heuvelman
Jurriëns Midden B.V.

Spoormonitoring

Tussen Zwijndrecht en Dordrecht ligt een spoorlijn met een stuk of wat overwegen (we zijn de tel kwijtgeraakt) Als je dat traject opknipt in 4 stukken, 20 stuks in totaal krijg je een bijzondere klus.

Toilet uitzetten Utrecht

Schouwburg Utrecht had iets met het toilet… Wij hadden nooit gedacht dat een toilet zo complex kon zijn. Over een tekening die niet lijkt te kloppen en het echt even met eigen ogen moeten aanschouwen.

Seinportaal

We scannen alles in 3D en kunnen dat later op kantoor ook weer uitwerken tot een 3D-model. Alle bevestigingsmiddelen hebben we opgemeten, ingemeten en uitgemeten.
Elke vezel staat in ons systeem.

Het maakt niet uit hoe groot wij zijn maar hoe groot we ons kunnen organiseren

Natuurlijk hebben wij concurrenten, maar wij kennen ook de kracht van samenwerken. Want heel eenvoudig, we delen hetzelfde ideaal: De vraag van onze opdrachtgevers oplossen. En soms gaat dat beter met de hulp van een concullega. Een strategische alliantie, noemen wij dat. Wil je weten hoe dat eruit ziet en of wij elkaar misschien kunnen versterken?