Wij verbinden

jouw maatvoering vraagtuk met de specialist

bekijk projecten van L2 Maatvoering

Wij zijn L² Maatvoering

Maatvoering is heel veelzijdig. Wij komen dan ook op veel verschillende plekken. Bovendien zijn we ook nog eens heel trots op wat we doen. Lees daarom hier over onze projecten . Hint: de meest recente staan op de Nieuwspagina.

Onze projecten

Appartamenten-complex, Coltbaan

Van de grond tot het plafond! Bij dot project zijn we van begin (adviesgesprek) tot eind (oplevering) betrokken. Dat doen we het liefst, dan kunnen ons op alle vlakken van onze beste kant laten zien.

3D Scannen in huis van plezier

Bijzondere plekken… ook daar kom je ons tegen. Een verrassende scan van een voormalig ‘huis van plezier’. Zo zie je nog eens wat!

"Stadsschouwburg was een heftig klusje, heel veel in een hele korte tijd. We hebben daar veel gehad aan jullie maatvoering. Je staat inmiddels in ons ‘telefoonboekje’."
Johan Heuvelman
Jurriëns Midden B.V.

Spoormonitoring

Tussen Zwijndrecht en Dordrecht ligt een spoorlijn met een stuk of wat overwegen (we zijn de tel kwijtgeraakt) Als je dat traject opknipt in 4 stukken, 20 stuks in totaal krijg je een bijzondere klus.

Toilet uitzetten Utrecht

Schouwburg Utrecht had iets met het toilet… Wij hadden nooit gedacht dat een toilet zo complex kon zijn. Over een tekening die niet lijkt te kloppen en het echt even met eigen ogen moeten aanschouwen.

Het maakt niet uit hoe groot wij zijn maar hoe
groot we ons kunnen organiseren

Natuurlijk hebben wij concurrenten, maar wij kennen ook de kracht van samenwerken. Want heel eenvoudig, we delen hetzelfde ideaal: De vraag van onze opdrachtgevers oplossen. En soms gaat dat beter met de hulp van een concullega. Een strategische alliantie, noemen wij dat. Wil je weten hoe dat eruit ziet en of wij elkaar misschien kunnen versterken?