Werken bij L² Maatvoering...

…is werken op de meest bijzondere plekken, de zon op zien komen aan het einde van je dienst en professioneel buitenspelen. Het is denken in uitdagingen, raadsels oplossen en vertrouwen op je kennis en ervaring.

"Het leuke aan het vak is dat ik mensen blij kan maken met goed werk en positieve instelling"

Mike Bronkhorst

Maatvoerder

Senior maatvoerder

Van het kennismakingsgesprek tot de afronding ben jij betrokken bij het project. Terwijl je actief meewerkt in het veld, deel je je kennis met je collega’s en adviseer je de projectleider over de voortgang.

Behoefte aan vrijheid?

Wij ook! Je kent je verantwoordelijkheden en weet dit prima te combineren met de vrijheid waarmee je je werk kunt invullen. Je denkt mee over de aanpak van een project en laat je graag inspireren door de ideeën van je collega’s. O trouwens, als je goed sernik kunt bakken, heb je altijd een streepje voor 😉

3d puntwolk van oude pand - 3D-scans voor interieurinrichting

Junior geodata specialist

Je begrijpt wat dit betekent: 0,0,0, en dat het niet in Amersfoort ligt. Zo niet, ben je waarschijnlijk al aan het googelen. Bij ons krijg je de kans om de kneepjes van het vak te leren en je kennis verder uit te breiden in de praktijk. Wij begeleiden je in je ontwikkeling.

"Met dit bedrijf kan je groeien"

Patrycja Pesta

Operator

Junior maatvoerder

Je bent een echte maatvoerder; leergierig, enthousiast en dol op gadgets! Bij ons krijg je de kans om de kneepjes van het vak te leren en je kennis verder uit te breiden in de praktijk. Wij begeleiden je in je ontwikkeling.

Projectondersteuning

Achter elke maatvoerder staat een sterke projectondersteuner! Wij kunnen niet zonder onze stagiaires, vakantiekrachten en oproepkrachten. Kom ons helpen met het leukste werk ter wereld!