Maatvoering door L²

Traditionele volumemeting

Wij zijn sterk op allerlei vlakken door onze brede kennis en ervaring. Onze strategische allianties met partners uit het vakgebied, maken dat we elke klus aankunnen. Waarmee kunnen we je helpen?

Hiervoor kun je ons altijd bellen

Bouw

Meten is weten. Beginnen met ‘niks’ en eindigen met een prachtig nieuwbouwpand. We zetten zowel traditionele als innovatieve meettechnieken in!

Projecten waar wij van begin tot eind bij betrokken zijn, zoals aan de Coltbaan en Fulton in Nieuwegein, daar zetten we graag onze tanden in.

Utiliteitsbouw

Kantoren, garages, ziekenhuizen, bioscopen, winkels… Verschillende doelen, verschillende eisen. Van openbaar tot het meest geheime werkzaamheden. Voor ons geen enkel probleem, wij hebben de kennis, techniek en ervaring in huis.

Heb je ook een utiliteitsbouw project?

"Binnen de raamovereenkomst voor ondersteuning van maatvoeringsactiviteiten heeft L² Maatvoering de werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd."
C. van Ekeren
VolkerRail

Spoormonitoring

Spoormonitoring is echt een vak apart. Daarom hebben we daar een aparte website voor gemaakt. Daar gaan we uitgebreid in op alle mogelijkheden.

En je kunt natuurlijk meer over onze spoorgerelateerde avonturen hier lezen.

Wegenbouw

Precisiewerk, dat is maatvoering in de wegenbouw. Een klein foutje op de ene plek, kan leiden tot een grote misser verderop in het traject. Voor ons vanzelfsprekend dat we accuraat te werk gaan.

"Stadsschouwburg was een heftig klusje, heel veel in een hele korte tijd. We hebben daar veel gehad aan jullie maatvoering. Je staat inmiddels in ons ‘telefoonboekje’."
Johan Heuvelman
Jurriëns Midden B.V.

3D scannen

Met een 3d scan zijn de meetgegevens altijd accuraat. Het gaat snel en met de inzet van een drone zijn ook grote terreinen voor ons een eitje. En heel eerlijk, met een drone is het extra leuk! Meer over 3D-sannen lees je hier.

Onze 3D scanner en drone zetten we graag in ook op jouw project!

3D modeleren

Meetgegevens verwerken in een 3d-model, dat gaat tegenwoordig gelukkig behoorlijk snel. Met onze software worden gegevens rechtstreeks omgezet, zodat veelvuldig doorsturen niet meer nodig is. Snel en efficiënt! Lees meer over 3D-modeleren.

Heb je 3D-meetgegevens om te verwerken?

Fotografie en videografie

Breng jouw bouw-, spoorweg- of monitoringsproject op een waardige manier in beeld. Geen neppe, in scene gezet situaties met acteurs die nog nooit eerder een veiligheidsbroek hebben gedragen. Bij ons krijg je echte mensen, echt werk en echte trots op wat jullie bereiken! We bieden traditionele foto’s en video’s, maar denk ook aan mogelijkheden zoals drones, 360-gradencamera’s en actioncamera’s.

Wil je authentieke en stoere foto’s of video’s van je project?

Het maakt niet uit hoe groot wij zijn maar hoe groot we ons kunnen organiseren

Natuurlijk hebben wij concurrenten, maar wij kennen ook de kracht van samenwerken. Want heel eenvoudig, we delen hetzelfde ideaal: De vraag van onze opdrachtgevers oplossen. En soms gaat dat beter met de hulp van een concullega. Een strategische alliantie, noemen wij dat. Wil je weten hoe dat eruit ziet en of wij elkaar misschien kunnen versterken?