Vacature: junior geodata specialist

Wie zijn wij?

Wij zijn misschien niet groot, maar we hebben wel een grote impact. We hebben voor elk maatvoeringsvraagstuk een oplossing.

Hoe dan? Door onze eigen brede kennis en ervaring (ja, we zijn echte vakidioten, kijk maar bij onze diensten) en door strategische allianties met partners uit het vakgebied. We kunnen elke klus echt aan en dat… heeft grote voordelen voor jou, beste geodata specialist.

Wat kun je verwachten?

De open deuren die je overal kunt krijgen:

 1. Laptop
 2. Salaris tussen 2.200 – 3.400 euro (bij ons per 4 weken) afhankelijk van je werkervaring
 3. 8% vakantiegeld
 4. 25 vakantiedagen
 5. Pensioenregeling
 6. Opleidingsbudget
 7. Uitzicht op een vaste contract

Zaken waarvoor je JUIST bij ons moet zijn:

 1. Leren op je werk
  Of je nu veel of weinig van geodata snapt, als erkend leerbedrijf helpen we je om op vlieghoogte te komen, en wie weet zelfs nog hoger.
 2. Innovatieve technieken
  Maatvoeren draait niet alleen om tachymeters of total stations. We gebruiken drones, 3D-scanners en 24/7 monitoringssystemen. “Spelen” met de output data van die dingen is onderdeel van je baan.
 3. Groot en prestigieus of klein maar fijn
  We werken aan grote, middelgrote en kleine projecten. Voor bekende namen in onze wereld en voor bedrijven waarvan je nog nooit gehoord hebt. Wat vind jij prettig?
 4. Geen personeelsnummer, maar wel een koosnaampje
  Bij L² ben je nooit een nummer of een dossier. Van L² krijg je een koosnaampje, als je die nog niet hebt.
 5. Informele werksfeer
  Tegen onze informele sfeer moet je echt kunnen.
 6. Balans tussen privé en werk
  Niet voor niets staat privé op de eerste plaats. We gaan je niet onmogelijke dingen vragen.

We leven volgens het motto: De juiste persoon op de juiste plek.

Jouw typische dag

Die bestaat niet, maar vooruit.

Hoogstwaarschijnlijk kom je als eerste op kantoor aan. Niet dat je collega’s nog aan het uitslapen zijn, want ze zijn al ergens aan het meten, scannen, uitzetten of dronevliegen. Dus, als eerste op kantoor zet je altijd de koffie aan.

Je controleert je “projecten-inbox” in Outlook. Daar zit vast al wat data om te verwerken. Deze “stekken” moeten vandaag nog klaar zijn, want Geza heeft ze morgen om 7:00 uur nodig. Michel heeft je dit al een paar keer uitgelegd en je hebt het al een paar keer helemaal zelf gedaan, dus geen paniek. Je opent AutoCAD of Pythagoras, dat is waar je mee begint.

De telefoon gaat. Het is Ferry. Hij heeft een tekening nodig voor vanmiddag. De data krijg je zo per e-mail en vergeet de stempel niet. Je bekijkt de data in AutoCAD en begrijpt er niets van… Zijn dit lantaarnpalen? Wat is “een sparing”? Gelukkig is Michel al op kantoor en samen komen jullie eruit. Zo, die is klaar en onderweg naar Ferry.

Michel is op kantoor… Oh ja, hij heeft ’s nachts wat scans van het spoor gemaakt. Wil je dat even in het Trimble Real Works zetten? Opschonen en beginnen aan een 3D-model? Nee, je hebt het nog nooit gedaan, maar het is wel leuk om mee te spelen en gewoon uit te proberen, toch?

Morgen ga je een orthofoto maken van dronebeelden van 3 dagen geleden, en er is een paar gigabyte aan monitoringdata van Hans te verwerken.

En zo is je dag voorbij. Je doet het rolluik dicht, zet het alarm aan en rijdt naar huis.

3d puntwolk van oude pand - 3D-scans voor interieurinrichting

Wie zoeken we?

We zoeken onze nieuwe junior geodata specialist:

 • Je begrijpt wat dit betekent: 0,0,0, en dat het niet in Amersfoort ligt. Zo niet, ben je waarschijnlijk al aan het googelen.
 • Je werkt 32 of 40 uur per week op ons kantoor in Nieuwegein.
 • Opleidingsniveau… maakt ons eerlijk gezegd niets uit.
 • Werkervaring… of je nu een zij-instromer bent of al een paar jaar in het vak zit, er zijn opties en mogelijkheden bij L².
 • Leergierig
  Je staat open voor nieuwe dingen, en elke dag biedt jou de kans om iets nieuws te leren, af te kijken of zelf goed te bedenken. Je probeert, experimenteert, en vooral, je sluit je niet af als je iets niet begrijpt of niet weet.
 • Communicatief
  Je weet wanneer het tijd is om aardig, direct, of juist streng te zijn. Je hoeft niet elk probleem zelf op te lossen, maar je meldt problemen tijdig en proactief.
 • Secuur
  Al zijn we geen hersenchirurgen, elke millimeter telt bij ons. Kleine fouten in jouw tekening of model kunnen grote gevolgen hebben voor projectkosten of de veiligheid van toekomstige gebruikers.

Zin in een goede carrièremove? Meer informatie? Laat het ons weten vóór 15 januari 2024.

Bel of mail Karolina, via  06 57 177 180 of info@L2Maatvoering.com