Vacature Maatvoerder / Landmeter

Bedrijfsprofiel

L² Maatvoering is een jong dynamisch bedrijf welke actief is op het gebied van maatvoer- en landmeetkundige werkzaamheden.

In al de jaren dat wij ons bezig houden met maatvoerings werkzaamheden hebben wij ingespeeld op de synthese van landmeetkundige werkzaamheden en de technische mogelijkheden binnen infrastructurele projecten.

Wij excelleren in het bedenken van niet alle daagse oplossingen voor infrastructurele vraagstukken welke wij met grote precisie en betrouwbaarheid in praktijk brengen. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Gespecialiseerd in maatvoeren van projecten in de Rail, infrastructuur en bouw behoren wij tot de top als specialist in ons vakgebied.

Maatvoerder

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega (m/v)voor een fulltime functie die ons team wil versterken. Als maatvoerder bent jij verantwoordelijk voor het inmeten, uitzetten, controleren en aansturen van diverse maatvoertechnische werkzaamheden binnen de verschillende projecten. Ook de borging van onze meetinstrumenten en meetgegevens liggen binnen jouw zorg.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maak jij het verschil?

Samen naar de top!

Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie. Het voorkomen van faalkosten, door efficiënt en accuraat sturing en uitvoering te geven in de voorbereiding, uitvoering en tijdens het oplever proces. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken…. Je kan veel en dat laat je bij ons zien.

Wat breng je mee?

Naast dat je goed kunt communiceren en klantgericht bent, draag je ook actief bij aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing. Je bent ambitieus en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. In de weekenden en nachten werken is voor jou geen enkel probleem.

Zin in een goede carrièremove?

Meer informatie?

Bel of mail Ferry van Lieshout, via 06 162 814 25 of ferry@L2Maatvoering.com