Wij vieren 2 jaar L² Maatvoering

💫Tijd voor een terugblik:
We zijn vooral trots op wat we bereikt hebben door onszelf te zijn. Eigenwijs, maar wel samen richting het einddoel. En als het misgaat, lossen we het ook samen op. Blijkbaar waarderen onze relaties dat, want de meesten zijn na twee jaar nog steeds relaties. Dat motiveert ons om op deze weg door te gaan.
Waar we ook trots op zijn is dat we in 2 jaar een mooi, inclusief team hebben gevormd. Terwijl een groot team niet eens onze ambitie was! Met verschillende nationaliteiten, een mix van man en vrouw en alle mogelijke burgerlijke staten hebben we een topteam neergezet!’

💫En tijd voor wensen en dromen:
We willen graag verder groeien in leuke opdrachtgevers; partijen met lekker grote projecten. Het serieuze werk, zeg maar 😉 Onze droom is een groot project waar we van A tot Z bij betrokken zijn: van 0-meting tot eindrevisie. Dat de maatvoerder als eerste het terrein op komt en als laatste weggaat. Dan kunnen we onze volle kracht laten zien. Het project Coltbaan in Nieuwegein is zo’n project. Daar willen we er graag meer van 🤩 Helemaal tof zou het zijn als we al bij de ontwerpfase betrokken zijn; dan kunnen we direct onze ervaring laten zien.
Ons doel: niet harder, maar slimmer werken!

Op naar de volgende 2 jaar 💪!