Meetsysteem voor de aanleg van tunnels of op bouwterreinen

Let’s talk Amberg bij aanleg van tunnels of op bouwterreinen.

We noemen het nog maar eens, want we zijn er gewoon mega-trots op: wij zijn exclusief partner van Amberg in Nederland!

Hun meetsystemen zijn dé oplossing voor een goede monitoring van werkzaamheden op kwetsbare (bouw)projecten. Ze maken het mogelijk realtime data te bekijken en snel in te grijpen als dat nodig is.

We hebben al eerder de mogelijkheden op het spoor genoemd, maar een Amberg-meetsysteem is ook van grote waarde bij de aanleg van tunnels of op bouwterreinen midden in de stad.

Werkzaamheden aan of in de buurt van bestaande gebouwen kunnen invloed hebben op de directe omgeving. Met de inzet van meetapparatuur van Amberg, zie je op tijd wanneer de vooraf ingestelde grenswaarden van bijvoorbeeld trillingen worden overschreden.

En dat heeft de volgende voordelen:

🍀 Voorkomen van juridische geschillen dankzij de verzamelde data van de metingen. Vooraf wordt bepaald wat er wordt gemonitord en op welke grenswaarden. Er wordt 24 uur per dag data verzameld, dus de gegevens zijn altijd accuraat.

🍀 De meetdata is op elk moment in te zien, waardoor snel gehandeld kan worden.

🍀Veiligheid voor zowel de mensen die op het bouwterrein aanwezig zijn als voor de gebouwen die eromheen staan. Een volautomatisch alarmsysteem stuurt direct meldingen als de grenswaarden worden overschreden.

Projecten die een grote impact hebben op de omgeving? Laat ons ze monitoren met de Amberg-systemen en je bent verzekerd van een strakke monitoring!