VCA en ISO 9001 certificaat

Met trots melden wij dat we ons VCA en ISO 9001 certificaat hebben behaald.

Hiermee laten we u zien dat wij serieus bezig zijn met ‘veiligheid, gezondheid en milieu’. Het VCA certificaat is een bevestiging dat de werkzaamheden waarvoor wij gecertificeerd zijn, veilig kunnen en worden uitgevoerd.

ISO 9001 is ’s werelds meest erkende kwaliteitsbeheerstandaard en helpt L2 Maatvoering om te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van onze klanten.

Na strenge interne en externe audits van onze bedrijfsprocessen en onze productkwaliteitsomgevingen werden we beloond met het nieuwe certificaat. Door dit niveau van certificering te behalen, bewijzen we ons vermogen en onze wens om effectief en efficiënt een kwaliteitsmanagementsysteem te bieden, terwijl we onze producten en diensten en onze interne processen continu verbeteren.

Deze certificering helpt ons om ons kwaliteitsbeleid van het bedrijf naar een hoger niveau te tillen: “We willen onze relaties met onze klanten verder versterken door middel van extra diensten, met een meer effectieve en proactieve aanpak. Daarnaast willen we het kwaliteitsniveau verhogen door het continu volgen van het productieproces.