Wie zijn wij

“L² Maatvoering is onverbrekelijk verbonden met de werkzaamheden die wij uitvoeren. In al de jaren dat wij ons bezig houden met maatvoerings werkzaamheden hebben wij ingespeeld op de synthese van landmeetkundige werkzaamheden en de technische mogelijkheden binnen infrastructurele projecten.
Vanuit ons arbeidsverleden weten we als geen ander dat er altijd interactie en beweging is. Juist in deze omgeving voelen wij ons thuis.”

“Wij excelleren in het bedenken van niet alle daagse oplossingen voor infrastructurele vraagstukken welke wij met grote precisie en betrouwbaarheid in praktijk brengen.
Wij kunnen u ondersteunen in de voorbereiding, uitvoering en verwerking van alle voorkomende meet – en uitzetwerkzaamheden.”

“Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een bekende naam in de maatvoering. L² Maatvoering excelleert in het bedenken van niet alle daagse oplossingen voor infrastructurele vraagstukken welke wij met grote precisie en betrouwbaarheid in praktijk brengen.”

“Wij kunnen u ondersteunen in de voorbereiding, uitvoering en verwerking van alle voorkomende meet – en uitzetwerkzaamheden. Projectbegeleiding en planning, kortom de verbinding tussen de multidisciplinaire maatvoerkundige werkzaamheden.”


Laten we samen bouwen.