Zonder inzet van ‘een mannetje’. Hoe automatiseer je de spoormonitoring?

Geautomatiseerde spoormonitoring met Amberg TrackControl: slim, efficiënt en veilig

Ja, we kennen het allemaal wel, de eindeloze uren en kosten die gepaard gaan met het monitoren van deformatie, vooral wanneer je bij elke meting afhankelijk bent van een landmeter. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er geen momenten meegemaakt waarop meten onmogelijk was vanwege mist, sneeuw of stortbuien?

Maar maak je geen zorgen, we hebben de perfecte oplossing: Amberg TrackControl – een geautomatiseerde spoormonitoring.

Daar zijn we exclusieve leverancier van in Nederland!

Met Amberg is het dus “niet harder werken, maar slimmer” 😅

Waarom geautomatiseerde spoormonitoring met Amberg?

Stel je eens voor dat je kunstwerken en objecten kunt monitoren zonder voortdurend een ‘mannetje’ of ‘vrouwtje’ ter plaatse te moeten hebben. Automatisch dus. Dankzij slim geplaatste sensoren doet Amberg het werk voor je.

Deze technologie verzamelt 24/7 gegevens, verwerkt ze en houdt ze veilig opgeslagen. Een landmeter hoeft alleen nog maar de drempelwaarden in te stellen, zodat het systeem je waarschuwt wanneer die grenzen worden bereikt.

Het enige wat je nodig hebt, is een kop koffie terwijl Amberg zijn magie verricht.

amber track control - geautomatiseerde spoormonitoring

Meer dan geautomatiseerde deformatie monitoring

Maar laten we niet stoppen bij deformatie. Amberg gaat verder dan dat. Het kan ook de gegevens van trillingsmeters, waterspanningmeters, geluidsmeters en zelfs (elektronische) scheurmeters integreren in de presentatie van de resultaten. Dit betekent dat je in één oogopslag de volledige toestand en eventuele veranderingen van objecten kunt zien. Amberg geeft je een compleet plaatje, zonder het gedoe van verschillende systemen en losse metingen.

Niet harder werken, maar slimmer

Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen de dagen van eindeloos meten en dubbele inspanningen. Met Amberg TrackControl draait alles om slimmer werken. Je hoeft niet meer afhankelijk te zijn van de weersomstandigheden of de beschikbaarheid van je team ter plaatse. Amberg staat 24/7 voor je klaar om gegevens te verzamelen en problemen vroegtijdig te detecteren. Het enige wat je hoeft te doen, is achterover leunen, ontspannen en genieten van de efficiëntie die Amberg biedt.

Maak spoormonitoring gemakkelijk en betrouwbaar

Of je nu een spoormonitoringproject hebt, kunstwerken beheert of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van geautomatiseerde metingen, Amberg TrackControl heeft alles wat je nodig hebt. Met onze geavanceerde technologie wordt monitoring niet alleen eenvoudig, maar ook betrouwbaar. Wacht niet langer! Neem contact met ons op en ontdek hoe Amberg jouw monitoringprocessen kan transformeren. Het is tijd om slim te werken en tegelijkertijd de veiligheid en nauwkeurigheid te behouden.