Amberg Rail Meettrolley

Meetsysteem voor alignements metingen welke voldoen aan de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid, meetprestaties en economische eisen.

Of in andere woorden: Amberg meettrolley.

We hebben Amberg meettrolley en dat is goed nieuws!

We zijn niet zomaar een leverancier, we zijn jouw strategische partner om spoorwegprestaties naar nieuwe hoogtes te tillen. Met het exclusieve aanbod van Amberg in Nederland hebben we precies wat je nodig hebt voor hoogwaardige alignementsmetingen die aan de hoogste eisen voldoen.

Amberg spoormonitoring - Amberg Rail Meettrolley

Verhoogde efficiëntie, verbeterde resultaten met Amberg GRP systeem FX

Of je nu nul- of as-built metingen nodig hebt voor bestaande spoorlijnen, ons meetsysteem staat voor je klaar. Onze krachtige interfacing-mogelijkheden zorgen voor een vlotte gegevensoverdracht naar andere applicaties en analyses. Hierdoor heb je snel toegang tot waardevolle gegevens die je nodig hebt om de toestand van jouw spoorwegnetwerk te begrijpen. Het identificeren van afwijkingen en het plannen van onderhoud wordt eenvoudiger en effectiever, wat resulteert in een veiliger en betrouwbaarder spoorwegsysteem.

Wat hebben we beschikbaar:

 • GRP system FX trolley
 • VMS 3000 (self-levelling TotalStation)
 • VMS 1000 (self-levelling TotalStation)
 • GRP 3000 (profiler 1 10 FX)
 • GRP 1000 (GPC 100 prism kolom)

Technische specificaties Amberg meettrolley:

  • Precieze 3D-spoorcoördinaten in combinatie met precisietotaalstations
  • Spoorwijdte ± 0,3 mm
  • Meetnauwkeurigheid TotalStation ± 1 mm stilstaand & ± 5 mm rollend
  • Verkanting ± 0,5 mm stilstaand & ± 1 mm rollend
  • Productie GRP 1000 900 m/uur
  • Productie VM S3000 1.500 m/uur

  Gericht databeheer voor inzichtelijke besluitvorming

  Databeheer is de sleutel tot een goed spoorwegbeheer. Met ons uitgebreide en specifiek op lijnen gerichte projectdatabeheer leg je de basis voor gestructureerde inventarisonderzoeken en naadloze gegevensoverdracht. Dit betekent dat je belangrijke informatie gemakkelijk kunt beheren en gebruiken voor weloverwogen beslissingen. De verbeterde planning en effectiever gebruik van middelen leiden tot een beter beheer van je spoorwegnetwerk, klaar voor de uitdagingen van morgen.

  databeheer Amberg spoormonitoring

  Diepgaande analyse voor optimaal voordeel met Amberg spoormonitoring

  Wil je de maximale waarde halen uit jouw investeringen in spoorwegen? Hier komt het Amberg systeem om de hoek kijken. We bieden geïntegreerde analyses van spoorcoördinaten en andere cruciale parameters, zoals schift, hoogte, spoorwijdte, verkanting en scheluwte. Deze diepgaande inzichten bieden een beter begrip van de geometrie en toestand van je spoorinfrastructuur. Dankzij automatische analyse en samenvoeging van meetsecties kun je economische voordelen behalen door nauwkeurige gegevensevaluatie. Je kunt jouw prioriteiten scherpstellen en middelen efficiënter inzetten om de prestaties van je spoorwegnetwerk te optimaliseren.

  Meer weten over Amberg Spoormonitoring? Kijk op onze L2monitoring website of neem contact met ons op.